Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools
Log in
Sections
You are here: Home Archive 2005 September 15 Björklund piskar Baylan

Björklund piskar Baylan

published Sep 15, 2005 09:07   by admin ( last modified Sep 15, 2005 09:07 )
Jan Björklund (fp) gjorde en strålande insats mot skolminister Ibrahim Baylan (s) i Aktuellt alldeles nyss. Den intervjuande journalisten kom också (för ovanlighetens skull i SVT) ihåg sitt uppdrag att granska makten och lät inte (s) och Baylan komma undan.

Friskolor höjer kvalitén i hela kommunen total visade det sig. Både Björklund och Baylan hävdade dock att det var konstigt att pedagogisk utbildning inte gav utslag i rapporten, men är det så konstigt? Jag har ingen direkt insikt i förhållandena på lärarhögskolan här i Stockholm, men vet att den pedagogiska delen där refereras till av många som ett stående skämt.

Om det dyker upp någon videolänk så lägger jag upp den här.

Tillägg: Här ett annat blogginlägg om rapporten.

Tillägg 2: På den här sidan verkar man kunna hitta Aktuellt-sändningen


Filed under: ,