Friska länkar om hjärnan, evolutionen och vetenskap i största allmänhet

published Sep 23, 2005 08:08   by admin ( last modified Sep 23, 2005 08:08 )
Jag har uppdaterat min bloggrulle (det är den där puffen till höger på min blogg som heter lästa bloggar) med ett antal eminenta bloggar om vetenskap, speciellt rörande medicin, hjärnan och evolutionen, ämnen som jag tycker är intressanta, tydligen.

Bloggarna ligger också med de 5 senaste nyheterna i varje, under fliken omvärld längst upp till vänster på min blogg. Jag har skapat fliken omvärld för mitt eget höga nöje och faktum är att jag surfar mycket mindre nu, när jag bara kan gå in där och se hur det står till i världen. Prova gärna fliken! Den laddar lite långsamt, men det ska jag fixa vid tillfälle.

OK, jag kopierar in länkarna direk i denna post så råder det inget tvivel om vilka länkar det är:

MedGadget
Cognitive Daily
Keat's Telescope
The Loom
John Hawks
PsyBlog
Science Blog
The Scientific Indian
Mind Hacks