The revolution will be advertised

published Sep 24, 2005 08:23   by admin ( last modified Sep 24, 2005 08:23 )

Hittade denna Google-annons på bloggtopen(!).

Tydligen försöker revolutionärerna nu använda marknadskrafterna och annonsera för att göra revolution. It's all business nowadays. De kan säkert också göra en hel del pengar på franchising.

En favorit är ju knappen "Seger åt det irakiska motståndet". Tydligen så är det bra vad som än segrar så länge det inte är USA. Ren ondska, mina damer och herrar. Närmare än så här kommer ni förhoppningsvis inte det i verkliga livet!

Man hade kunnat skratta åt eländet, men så minns man alla de svenskar som stött Pol Pot, Castro och andra diktatorer, och då inser man att detta förhoppningsvis är en sista freak show-föreställning. Jag kommer senare att blogga om hur tokvänstern fungerar, och vilka roller man kan spela i den. Det är en mycket känslomässig föreställning kan jag avslöja. Men det blir en annan dag.