Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools
Log in
Sections
You are here: Home Archive 2005 September 28 Greiders grodor: frihetsbörda - psykologisk punktering

Greiders grodor: frihetsbörda - psykologisk punktering

published Sep 28, 2005 10:49   by admin ( last modified Sep 28, 2005 10:49 )
I konsumenttidningen Råd och Rön har Göran Greider upplåtits en krönika. Jag fattar inte varför han har fått det utrymmet. Är konsumentupplysning en yttersta vänsterfråga?

I senaste krönikan ekologisk punktering (nr 8 september 2005, ej fritt tillgänglig på webben) lyckas han med konststycket att mynta ordet "frihetsbörda". Det är det ok vi konsumenter tydligen lever under när vi kan välja vad vi vill köpa till våra liv. Smaka på den, frihetsbörda! Jag tror att jag också lider av en lyckobörda, finns hjälp? En halvtimmes session med Göran Greider?

Det är ju skönt när tokvänstern rakt ut säger hur de tänker, men det är ytterst beklämmande hur en tidning vars syfte är att hjälpa konsumenten att hitta i utbudet, argumenterar för att utbudet ska försvinna. Vad röker redaktionen på Råd & Rön och kan ni undvika att erbjuda mej det?

Tack till Johan Bergkvist, en tidigare entusiastisk prenumerant, för informationen.
Filed under: ,