Release av sajten Linnaeus300.com

published Jan 25, 2007 09:41   by admin ( last modified Jan 25, 2007 09:41 )

Idag var det release på  Svenska Institutet  av webbsajten linnaeus300.com. Man presenterade idéerna bakom sajten, som verkade vara väldigt sunda (Se min recension av sajten).Här en bild på en panel som diskuterade, från vänster Jonas Söderström med bloggen Blind Höna,  Joanna Rose från Forskning och Framsteg, Maria Strömme (professor i nanoteknologi) och Johan Eriksson (professor i medicin på Karolinska Institutet). Johan Eriksson liknade det vetenskapliga samarbetet globalt vid ett framrusande lokomotiv, och jag ger honom gärna rätt, det är fantastiskt vilken kunskapsutveckling vi har, utan motstycke i historien.

(Cred: För att slippa leta namn & länkar tog jag dem till denna post rakt av från Blind Höna.)